Kiadványaink

A Napsugár 8-11 éves gyerekek magyar nyelvű, képzőművészek által illusztrált irodalmi havilapja. Ismeretterjesztő, foglalkoztató, szórakoztató rovatokat is tartalmaz. 1957 óta folyamatosan megjelenik. A Szivárvány óvodás és iskolakezdő gyerekek képzőművészek által illusztrált havilapja. A korosztályhoz illő verseket, meséket, kézműves, játékos feladatokat tartalmaz. 1980 óta folyamatosan megjelenik.

NAPSUGÁR: A Napsugárban kortárs magyar írók, költők friss közlései mellett a tárgyhónapnak megfelelően kiválasztott témakör szerint mesét, klasszikus irodalmi szöveget talál az olvasó. Természetismereti rovatunk közeli, hazai környezetünkre koncentrál. Ismeretterjesztő cikkeink a nagyvilágra figyelnek. A lap grafikai arculatának kialakításában a letisztultságot, ugyanakkor a sokrétűséget tartottuk szem előtt.

SZIVÁRVÁNY: A Szivárványban kortárs magyar írók, költők friss közlései mellett a tárgyhónapnak megfelelően kiválasztott témakör szerint mesét, klasszikus irodalmi szöveget, kézműves és játékos, foglalkoztató feladatokat talál az olvasó. A természetismereti rovat a kisgyermek közvetlen környezetében megfigyelhető élővilágra összpontosít. A lap grafikai arculatának kialakításában az életkori sajátságokat és az értékek tiszteletét vettük alapul.