SALUT!

Chiar dacă nu trăim printre copaci și suntem mai mari decât un deget, punem la cale năzbâtii împreună cu gașca noastră de ființe din poveste. Prietenia lor este de neprețuit! Îi chemăm la joacă pe toți copiii din grădinițe și școli cu clase primare, iar invitația este tipărită pe paginile revistelor noastre pentru copii, Napsugár (Rază de soare) și Szivárvány (Curcubeu). Ne bucurăm, dacă aici și acum ne citesc cei care se ocupă de educația acestor copii. Vă învităm să vă familiarizați cu universul autorilor și al ilustratorilor de cărți pentru copii contemporani maghiari din România! Ajutați-vă copii să citească revistele noastre!

NAPSUGÁR

Revista fondată în anul 1957 la Cluj se adresează micilor elevi care citesc deja. Menirea ei este să trezească dragostea pentru carte și cuvântul scris, și să își sensibilizeze cititorii față de minunile mărunte și copleșitoare ale lumii din jur. Antrenăm lună de lună imaginația cititorilor noștri cu poezii și povești ilustrate de către artiști plastici contemporani, cu articole din domeniul științelor naturii, cu jocuri creative, hazlii și interactive.

SZIVÁRVÁNY

Este revista de literatură pentru copii destinată celor care încă nu știu să citească, lansată în anul 1980 la Cluj. Iată de ce vă servim textele noastre succinte cu o generoasă garnitură de imagini și o serie de idei năstrușnice adunate din lumea materialelor și tehnicilor artizanale. Petreceți timp lucrând la ceva inedit împreună cu cei mici, ajutați de revista noastră, și citiți cât mai mult din ea! Lumea poveștilor descoperită împreună este una dintre cele mai legături între copil și părinte, elev și pedagog!