Aventuri în lumea cititului. Caravana Napsugár

Fundația Culturală Napsugár în cadrul proiectului Aventuri în lumea cititului. Caravana Napsugár organizează în zilele de 11-12 octombrie 2022 o serie de activități cu scopul de a promova cultura scrisă și literatura maghiară pentru copii. Numerele de toamnă ale revistelor Napsugár si Szivárvány se vor lansa în cadrul unor evenimente culturale complexe în prima etapă la Odorheiu Secuiesc și Miercurea Ciuc. În data de 11 octombrie 2022 elevii claselor școlare invitate vor avea posibilitatea de a vizita Biblioteca Orașului Odorheiu Secuiesc, respectiv Tipografia Gutenberg din Miercurea Ciuc, apoi se vor întâlni cu redacția revistelor, dar și cu colaboratorii ilustratori și autori, și pot participa la ateliere interactive. După masa în cadrul întâlnirilor cu publicul vor avea loc prezentări ale revistelor și dedicații în Librăriile Gutenberg din aceste orașe.

Următoarele evenimente ale proiectului vor avea loc în noiembrie 2022. Pentru detalii vizitați pagina Facebook a revistelor: https://www.facebook.com/napsugar.szivarvany

Partener: Gutenberg Books SRL

Co-finanțator: Administrația Fondului Cultural Național

https://www.napsugar.ro/wp-content/uploads/2022/10/plakat-Naps-karavan-ro-1.pdf

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.